Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrariolor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

 

foisoare

 

Foisoare de gradina octogonale cu sindrila

Un foisor octogonal nu este, doar, un obiect de decor in propria curte, ci un spatiu elegant, o camera propriu-zisa ce devine in zilele de primavara, vara si toamna calduroase un living in care va puteti primii musafirii, devine o camera de odihna sau studiu sau cea mai confortabila si eleganta depindinta unde poti servi msele zilnice. Atat de elegant, semeni unei mici moschei, iti transforma curtea intr-un spatiu in care eleganta este la ea acasa si nu mai simti nevoie de a parasi un astfel de loc. Vreti sa traiti o astfel de bucurie? Va asteptam!

Foisor octogonal din lemn de brad acoperit cu sindrila bituminoasa culoarea verde. Foisorul are un diametru de 4m avand dusumea din lemn. Partea de jos a acestui foisor este plina pana la inaltimea de 90 cm. El este finisat cu lac cerat pe baza de apa nuanta verde in 2 straturi cu slefuire intre straturi si poate fi executat in orice forma, culoare si dimensiune.

Inapoi la foisoare din lemn

Inapoi la foisoare din lemn