Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrariolor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

 

foisoare

 

Foisoare de gradina, modele dreptunghiulare craiova

Aceste modele dreptunghiulare de foisoare de gradina pot optimiza foarte bine spatiul disponibil din gradina dumneavoastra.

Asa ca, pentru a va putea convinge de avantajul de a detine un astfel de foisor va prezentam in cateva randuri modelul de foisor dreptunghiular Craiova.

Aici este vorba despre un corp de mobilier destul de mare, dat fiind lungimea si latimea acestui foisor.

Din punct de vedere al volumului, foisorul are 9 m lungime, 4 m latime si 3 m inaltime fiind conceput pentru un anumit tip de activitati.

La baza foisorul are o balustrada inalta de 1m formata din lambriu traditional usor distantat. Iar in partea superioara a foisorul se face remarcat un gardulet decorativ in forma de romb.

De asemenea la acest model de foisor spatele este acoperit cu lamele tip lambriu oferind astfel o protectie maxima impotriva ploii si a vantului puternic.

Si pentru ca aici vorbim despre un corp de mobilier de exterior, protectia lemnului contra intemperiilor este asigurata prin aplicarea a trei straturi de vopsea pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Inapoi la foisoare din lemn

 

Inapoi la foisoare din lemn