Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrarilor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

 

 

foisoare

 

Foisoare din lemn rotund

Foisorul octogonal cu diametrul de de 4 metri, poate fi personalizat in functie de preferintele fiecaruia dintre clienti.

De exemplu acest model de foisor beneficiaza de o rezisteanta sporita creata de cei 16 stalpi principali, grupati doi cate doi. Fiecare avand o grosime de 11 cm.

Balustrada acestui corp de mobilier pentru gradina are o inaltime standard de 90 de cm si este realizata din lambriu plin. Iar pentru cinci din cele opt laturi ale foisorului, balustrada se prelungeste pana la partea de acoperis, cu un gard decorativ din lemn in forma de romb.

Foisorul din lemn are 2 m inaltime cu exceptia acoperisului, iar la baza acesta mai beneficiaza si de o dusumea din lemn. Si este acoperit cu sindrila bituminoasa de culoare maron, tocmai pentru a fi in stransa legatura cu nuanta lemnului de nuc folosita pentru realizarea acestui model de foisor.

Pentru o buna rezistenta in timp acest model de foisor este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire intre straturi.

Iar daca foisorul octogonal vi se pare banal sau mult prea complicat, atunci mizati cu incredere pentru un alt model de foisor cum ar fi de exemplu foisorul din lemn rotun.

Inapoi la foisoare din lemn

foisoare din lemn rotund

Inapoi la foisoare din lemn