Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrarilor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

 

foisoare

 

Foisoare Patrate

De la foisoare din lemn patrate, foisoare dreptunghiulare, hexagonale, octogonale sau de alte tipuri, firma noastra executa cu aceeasi acuratete orice model de foisor din lemn pentru curte in functie de preferintele dumneavoastra.

In acest sens ideile dumneavoastra pot fi pentru noi o adevarata provocare, intrucat suntem deschisi la tot ce este nou.

Executam foisoare chiar si in zonele de deal - munte. Asa ca, trebuie stiut ca acest model de foisor hexagonal face oarecum diferenta de celelalte modele de foisoare prin faptul ca are 6 piloni principali executati de lemn de 15 cm si o balustrada din lemn de 10 cm grosime. Ceea ce inseamna ca acest model de foisor este unul foarte rezistent.

Este executat in culoarea nucului si este tratat cu lac cerat de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu aplicare dupa fiecare strat.

Diametrul acestui foisor este de 4 m iar inaltimea de 2 m, cu exceptia acoperisului care este realizat din tabla ondulata. Aceasta fiind folosita in marea majoritate a foisoarelor construite in zona de munte.

Inapoi la foisoare din lemn

foisoare patrate

Inapoi la foisoare din lemn