Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrarilor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

 

foisoare

 

Foisoare

Aceste foisoare din lemn pot reprezenta solutia ideala de amenajare a gradinii dumneavoastra cu un corp de mobilier adecvat spatiului exterior de mare importanta pentru odihna si relaxare.

Iar atunci cand foisoarele sunt personalizate in functie de preferintele fiecarui client acestea pot fi mult mai interesante pentru cei care se bucura de confortul din propria gradina.

In functie de spatiu si decor, un foisor hexagonal poate fi cea mai indicata alegere in materie de confort exterior.

Acest model de foisor are un diametru destul de generos de 4m si o inaltime de 2 m a stalpilor din lemn de rasinoase.

Balustrada foisorului este realizata din lambriu plin, fiind continuat in partea superioara cu un gardulet decorativ in forma de romb. Si care ofera foisorului un grad ridicat de intimitate.

De asemenea este bine de mentionat faptul ca acest model de foisoar poate fi mobilat la interior in functie de preferinte, cu o masa hexagonala din lemn si cu bancute, de asemenea realizate din lemn.

Culoarea pentru vopsirea acestul model de foisor poate fi aleasa obtional in functie de preferinte. Insa, dincolo de acest aspect foisorul este lacuit cu lac pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu aplicare dupa fiecare strat.

Iar acoperisul trebuie si el sa fie de calitate, asa ca si in cazul acestui foisor acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de culoaare rosu caramiziu.

Inapoi la foisoare din lemn

foisoare

terase exterioare din lemn

mobilier terase

Inapoi la foisoare din lemn