Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrarilor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

foisoare

 

Modele de foisoare.

In functie de preferintele clientilor, in ultimii ani firma noastra a trecut la executarea a tot mai multe modele de foisoare din lemn. Asta pentru ca ideile si cerintele acestora sunt tot mai diverse si mai complexe.

Asa ca, pentru o informare cat mai clara, va prezentam in randurile ce urmeaza un alt model de foisor octogonal ideal pentru orice gospodarie.

Acest foisor are un diametru de 4m cu 2,2 m inaltime, iar sapte din cele opt laturi sunt prevazute cu cate o balustrada inalta de 1 m realizata din lambiuri distantate intre ele, la fel ca si la garduletul decorativ din partea superioara.

Foisorul este construit pe o placa din ciment si dispune si de rezistenta stalpilor principali cu grosimea de 10 cm x 10 cm, dar si de confortul oferit de partea de dusumea.

Realizat in culoarea stejarului, foisorul este bine aerisit, iar atunci cand vine vorba despre o buna rezistenta impotriva agentilor extermi, soare, vant, ploaie sau ger, acesta este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in 3 straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Inapoi la foisoare din lemn

modele de foisoare

modele de foisoare

Inapoi la foisoare din lemn