Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrariolor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

 

foisoare

 

Preturi, foisoare din lemn, model Bucuresti

Dupa forma, marime si design, foisoarele din lemn pot fi achizitionate la preturi din cele mai diverse, in functie de preferintele fiecarui client. Astfel incat foisorul sa poata raspunde pozitiv tuturor asteptarilor in materie de relaxare si confort.

Insa atunci cand nevoia va impinge, iar imaginatia va ajuta, acest foisor de lemn, model Bucuresti ideal pentru gradina, cu mici modificari a fost transformat intr-un loc de asteptare pentru un spatiu public.

Ca si dimensiuni foisorul octogonal, model Bucuresti are un diametru de 4m, cu o inaltime standard de 2,2 m si este acoperit cu sindrila bituminoasa care poate fi comandata in diferite culori.

Foisorul are un design simplu, cu stalpi de rezistenta de 10 cm grosime, balustrada are aproximativ 1 m inaltime si este formata din lamele usor distantate. Fiind in stransa legatura cu garduletul decorativ din partea superioara.

Si pentru ca aici este vorba despre un foisor cu destinatie speciala, la interior acesta este prevazut cu bancute de jur imprejurul fiecarei laturi. Iar pentru o rezistenta mult sporita foisorul este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in 3 straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Inapoi la foisoare din lemn

Inapoi la foisoare din lemn