Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrarilor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

 

 

foisoare

 

Terase din Lemn Home And Garden Design

Ca si foisoarele sau alte corpuri de mobilier pentru gradina, terasele din lemn au si ele forme si dimensiuni din cele mai diverse.

De aceea am ales sa va prezentam aici un alt model de terasa de lemn.

Este vorba despre modelul ,,Home And Garden Design'' care are dimensiuni considerabile, de 6 m lungime si o latime de 3.5 m si cu inaltimea, de 2,3 m.

In acest caz stalpii principali de rezistenta au o grosime de 10 cm, la fel ca si cele doua grinzi principale pe care este fixat primul rand de traverse.

Partile laterale ale acestei terase sunt evidentiate printr-un gardulet decorativ in forma de romb a carui inaltime este de peste 1,3 m.

Iar pentru o protectie sporita contra factorilor externi, terasa din lemn mai are un rand de traverse a caror grosime este de 4m pe care este montat si materialul pentru hidroizolatie.

La interior acest model de terasa poate fi mobilat cu alte piese de mobilier de gradina cum ar fi, scaune de lemn , bancute sau o masa din lemn masiv. Si astfel intreg ansamblul poate fi bine definit.

Terasa este lacuita cu lac cerat pe baza de apa de exterior de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Inapoi la terase din lemn

terase din lemn

Inapoi la terase din lemn