Contact rapid:

Dragan Teodor Tel: 0746.909.854 Fax: 0347.814200 0769.751.301

Program in fiecare zi intre orele 8:00-23:00

www.foisoare.com

Pentru terase:

mese si canapele din lemn, constanta

fotolii de gradina din lemn

fotoliu din lemn pentru gradina

Transportul si montajul lucrarilor executate de firma noastra sunt gratuite oriunde in Romania.

Firma noastra executa pe comanda foisoare din lemn, terase din lemn, garduri din lemn, mobilier de gradina la cele mai bune preturi din tara.

www.foisoare.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foisoare

 

Terase din lemn

In categoria terase din lemn sunt incluse acele corpuri de mobilier realizate din lemn de rasinoase si care sunt destinate tot pentru amenajarea spatiilor exterioare.

Terasele din lemn au foarte multe elemente comune cu foisoarele. Atat din punct de vedere al materialelor folosite, cat si din punct de vedere al designului.

Insa acestea au avantajul de a fi amplasate in cele mai multe dintre cazuri adiacent imobilului, acolo unde foisoarele nu-si pot gasi locul.
Si ca oricare alt corp de mobilier, terasele din lemn pot fi realizate atat intr-un design clasic cat si intr-un design modern. Astfel incat acestea sa poata avea capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul din imediata sa apropier.

Componentele principale ale unei terase sunt stalpii de sustinere, cele patru grinzi si traversele. Care pot fi realizate la dimensiuni si grosimi diferite in functie de preferinte.

Asta in cazul teraselor moderne realizate dupa un design minimalist.
Insa, daca vine vorba despre un model de terasa din lemn clasica, aici regasim si balustrada cu mana curenta, dar si garduletul decorativ din lamele de tip fideluta care este amplasat fie in partea superioara a terasei, fie de o parte si de alta a fiecaruia dintre cei patru stalpi de sustinere.

Iar in partea superioara terasele sunt acoperite cu sindrila bituminoasa sau cu o placa din policarbonat. Aceasta din urma poate fi comandata in diverse grosimi si culori, in functie de preferinte.

In ata ordine de idei terasele pot imprumuta diverse forme si nuante in functie de preferinte, de locul disponibil de la interiorul curtii.
Si in functie de cat de bine se pot sincroniza acestea cu celelalte corpuri de moblier de gradfina, cat si cu imobilul din imediata sa apropiere.

Si pentru ca si aici este vorba despre o serie de corpuri de mobilier din lemn necesare pentru amenajarea zonelor exterioare, este bine de stiut ca firma noastra aplica lemnului aceeasi protectie de buna calitate. Obtinuta prin vopselurile si lacurile cerate pe baza de apa de la ICA Italia. Si nu oricum, ci prin aplicarea acestora intrei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare

Executam terase din lemn, terase de gradina , modele de terase, poze terase rustice din lemn pe comanda in orice judet al tarii.Firma noastra asigura transport si montaj gratuit.

Terasele din lemn pot fi acoperite cu sindrila bituminoasa, tigla metalica sau policarbonat si sunt elemente arhitecturale decorative care pot fi atasate in exteriorul casei dumneavoastra pentru a crea spatii placute si de multe ori sa contureze, prin amplasament, intrarea in casa.

Modelele de terase din lemn executate de firma noastra sunt finisate cu o ceara pe baza de apa de la Renner Italia in 2 straturi cu slefuire intre straturi oferindui un finisaj deosebit. Pentru a vizualiza o gama mai marga cu modele de pergole, pergole din lemn si amenjari terase va rugam sa vizitati produsele expuse mai jos.

terase

terase din lemn A

copertine terase

terase din lemn B

terase din lemn

terase din lemn C

terase de lemn

terase din lemn D

terase din lemn stratificat

terase din lemn E

amenajari terase

terase din lemn F

terase exterioare

terase din lemn G

terase din lemn cu canapele si masa din lemn

terase din lemn H

terase din lemn, model bali 98

terase din lemn I

acoperisuri terase, dreptunghiulare din lemn

terase din lemn J

terase din lemn stratificat, lipite de casa bm201

terase din lemn 100

modele terase, lemn tip jaluzea 548

terase din lemn 101

terase de lemn, piatra decorativa, model constanta

terase din lemn 102

terase lemn rustice, acoperita cu tigla metalica

terase din lemn 103

terase lemn, dreptunghiulare policarbonat 601

terase din lemn 104

terase din lemn suspendate

terase din lemn 105

terase din lemn cu beton amprentat bucuresti

terase din lemn 106

Terasa din lemn acoperita cu sindrila bituminoasa lacuita in 2 culori

terasa din lemn 107

Comanda acum:

0746 909 854

draganteodor@yahoo.com

 

Aici aveti o prezentare video cu terase din lemn.